Chahaya har förevisat Aparrianläggningen för den första potentiella slutkunden

Delta Minerals och dess samarbetspartner Chahaya, för sk reclamation sand avseende Singapore, har förevisat anläggningen i Aparri den 24-25 maj för den första potentiella slutkunden. 

Besöket utföll mycket väl och slutkunden, ett av Singapores största byggföretag, var mycket imponerad av Delta Minerals snabba ombyggnation för att uppfylla deras behov. Syftet med besöket var att säkerställa Delta Minerals leveransförmåga.

Slutkunden har tagit del av Delta Minerals sk Masterplan (våren 2016), som presenterades för Chahaya i april inför anbudsprocessen. Den potentiella slutkunden är övertygad om bolagets leveranskapacitet. Den potentiella slutkunden nämnde att Delta Minerals anläggning i Aparri är mer tillförlitlig och bättre organiserad än liknande anläggningar i Sydostasien.

Singapores regering fördelar inköp av sk reclamation sand från länderna i Sydostasien, så att leveranserna är jämt fördelade i regionen. Filippinerna har ökat sin andel av sandleveranserna i regionen och ytterligare ökning förväntas.

Investerare hålls löpande uppdaterade, men bolaget betonar att detta ännu inte är en fast order.

"Detta visar det stora värdet av partneravtalet med Chahaya. Det faktum att de, omgående efter vår överenskommelse, förevisar Aparri för en av sina viktigaste kunder är ett gott tecken på deras stora engagemang för Delta Minerals," säger Thomas Lundgren CEO Delta Minerals.

För ytterligare information kontakta
Håkan Gustafsson, Styrelseordförande, hakan.gustafsson@deltaminerals.se, mobil 070-268 00 35.
Thomas Lundgren, VD, thomas.lundgren@deltaminerals.se, mobil 0703-97 25 24.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter