Delta Minerals president i det filippinska bolaget förvärvar A-aktier

Delta Minerals president för det filippinska bolaget och styrelseledamot i den svenska styrelsen, Cornelio Casido förvärvar samtliga 2 115 217 A-aktier ägda av Patric Perenius. 

Delta Minerals´ president för det filippinska bolaget och styrelseledamot i den svenska styrelsen, Cornelio Casido har förvärvat 2 115 217 A-aktier av Patric Perenius. Detta motsvarar 2,53 % av kapitaler och 14,8 % av rösterna.

”Jag är mycket nöjd att vi på detta sätt kan behålla kontrollen av bolaget inom styrelsen. Det ger Cornelio Casido en nyckelposition samtidigt som det visar på hans förtroende och engagemang för Delta Minerals ”, säger VD Thomas Lundgren.

För ytterligare information rekommenderar bolaget den uppdaterade videopresentation som finns på bolagets hemsida eller https://youtu.be/xz4tNdogNz4

För ytterligare information kontakta
Håkan Gustafsson, Styrelseordförande, hakan.gustafsson@deltaminerals.se, mobil +46-70-268 00 35.
Thomas Lundgren, VD, thomas.lundgren@deltaminerals.se, mobil +46-70-397 25 24.

Fakta om företaget
Delta Minerals AB är ett på AktieTorget noterat publikt svenskt med rättigheter att genomföra miljöprojekt i Filippinerna med stöd av regionala/lokala myndigheter. Företagets mål är påbörja verksamhet i floddeltan i nordvästra Filippinerna för utvinning av mineraler och sand.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter